Onze trainingen

ED Academy biedt een breed scala trainingen en cursussen aan op het gebied van gebouwgebonden transportinstallaties en dakveiligheid. 


Alle trainingen bestaan altijd uit een theorie- en praktijkgedeelte. Na afronding ontvangt elke deelnemer een certificaat, persoonsgebonden pas en een stappenplan in waaiervorm. 

Trainingen, stappenplan, certificaat, persoongebonden pas

Veilig bevrijden uit liften

Vastzitten in een lift kan een angstige ervaring zijn. Jij kan ervoor zorgen dat mensen veilig, snel en adequaat uit een liftinstallatie worden gehaald, na het volgen van deze training. Hierdoor zorg jij voor een betere ervaring in jouw gebouw. 

Veilig bevrijden uit gevelonderhoudsinstallaties

Hoe werkt een gevelonderhoudsinstallatie? Wat kan er allemaal gebeuren in een gevelonderhoudsinstallatie? En vooral hoe bevrijd jij bij storingen of ongevallen een persoon veilig uit de installatie? Dit komt allemaal ter sprake bij deze training om mensen op hoogte te kunnen helpen.

Veilig werken in en rondom liften

Achter een lift gaat meer techniek schuil dan de meeste mensen zich realiseren. Als er daarom met een installatie gewerkt word, is het belangrijk dat jij weet met wat voor type installatie je te maken hebt, maar dat ook de handelingen bekend zijn om veilig en efficiĆ«nt te werken met een liftinstallatie.  

Veilig werken in en rondom gevelonderhoudsinstallaties

Om bij een gevelonderhoudsinstallatie