Onze mensen

Trainers

Trainer Patrick Zweiphenning

Patrick Zweiphenning 

Senior trainer (landelijk)
+31 (0)6 22 75 46 52
[email protected]

Ik ben een flexibele, open en enthousiaste multitasker met ruim 25 jaar ervaring als trainer en techneut met liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties. Bij ED Academy vervul ik een gecombineerde functie als senior trainer. Vanaf de start van de organisatie ben ik betrokken geweest bij het ontwikkelen van de trainingsstof, vormgeving en alles wat daar verder bij komt kijken.

De combinatie tussen techniek, veiligheid en menselijke interactie is voor mij de perfecte combinatie. Ik haal er enorm veel voldoening uit om cursisten op een laagdrempelige manier en in begrijpelijke taal de veilige handelingen in de praktijk aan te leren. Deze stof kan toch soms als lastig worden ervaren, daarom probeer ik met plezier, passie en Limburgse humor de interesse te behouden. Techniek en veiligheid is leuk en belangrijk en dat laat ik de cursisten graag ervaren tijdens mijn trainingen!

Trainer Jan van Zijtveld

Jan van Zijtveld

Trainer regio Zuid-Nederland
+31 (0)6 22 75 41 97
[email protected]

Ik loop al ruim 34 jaar rond als adviseur in de liftenbranche en heb ervaring met het veilig werken op hoogte. De bewustwording van de gevaren van het werk aan liften zijn elementen waar ik mij dagelijks mee bezig hou. 

Door mijn werk als trainer kan ik de kennis overdragen op anderen. Hier haal ik zelf heel veel plezier uit. Ook word ik door het trainen van andere mensen gedwongen om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen en een manier te bedenken waarop ik dit begrijpelijk uit kan leggen aan nieuwe cursisten.


Trainer Martin Hendriksen

Martin Hendriksen

Trainer regio Noord-Oost Nederland
+31 (0)6 13 10 58 14
[email protected]

In mijn loopbaan heb ik bijna elke situatie al een keer meegemaakt. Ook vinden veel mensen opgesloten raken een traumatische ervaring. In zo’n geval is het bevrijden van mensen een actie met de hoogste prioriteit, elke minuut telt.

Ik train graag de mensen op locatie, zoals BHV'ers, glazenwassers en huismeesters zodat zij direct kunnen handelen. 


Ik vind het belangrijk dat de werkwijze, wetgeving en acties duidelijk zijn. Dit kan soms moeilijke en taaie stof zijn. De uitdaging voor mij is om dit aantrekkelijk en beeldend over te brengen. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan de veiligheid in de maatschappij. 


Accountmanagers

Accountmanager Pieter Creemers

Pieter Creemers

Accountmanager Zuid-Nederland
+31 (0)6 14 63 69 21
[email protected]

Ik ben verantwoordelijk voor het adviseren in Zuid-Nederland en hou van gezelligheid, mensen ondersteunen en denk graag in oplossingen in de specifieke situatie van een klant.  

Met ED Academy kunnen wij mensen opleiden van brandweer tot VvE bewoner. De diversiteit aan klanten die ik met ons aanbod kan helpen en veiligheid kan bieden geeft mij voldoening. Het gaat om een stukje bewustwording en dat kunnen onze trainers bieden door hun dagelijkse adviserende werkzaamheden rondom alle type installaties. 

Accountmanager Nico Bosman

Nico Bosman

Accountmanager Noord-Oost Nederland
+31 (0)6 52 08 41 06
[email protected]


Ik ben accountmanager in Noord-Oost Nederland en loop al vele jaren mee in deze branche waardoor ik meerdere facetten van het liften vak heb mogen ervaren. Als accountmanager bij ED Academy wil ik mijn klanten vooral ontzorgen en ervaringen delen. Professionaliteit en flexibiliteit zijn hierbij de belangrijkste aspecten.  

Bij ED Academy zijn we meer dan een groepje experts. We zijn een familie en we gebruiken onze wil en kennis om echt een verschil te maken in de markt. Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. 

Accountmanager Hans Grune

Hans Grüne

Midden & West-Nederland
+31 (0)6 20 51 46 57
[email protected]


Ik heb een luisterend oor, ben analytisch en probeer oplossingen te bieden. Als accountmanager binnen ED Academy breng ik de bewustwording van veilig werken aan liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties en op daken graag onder de aandacht bij onze klanten. Het gaat om een goed en vertrouwt gevoel dat paraat is als de situatie zich een keer voor doet. 

 

De dienstverlening van ED Academy is praktijkgericht, kleinschalig en richt zich op sterke persoonlijke aandacht. 

Ervaren trainers brengen hun kennis enthousiast over aan de deelnemers. De theoretische kennis verdwijnt in onze markt en daarvoor willen wij meer mensen opleiden. Als mensen vragen hebben over hun situatie of een passende oplossing willen, help ik ze graag verder. 


Accountmanager Jeffrey Westerhout

Jeffrey Westerhout

Accountmanager Landelijk
+31 (0)6 53 92 46 51
[email protected] 

Ik ben al vroeg in mijn carrière begonnen in de liftenbranche. Als vader van drie jonge kinderen weet ik hoe belangrijk veiligheid bij installaties is. Kinderen zijn namelijk erg nieuwsgierig. Alles wat beweegt willen ze aanraken en dat geldt zeker bij liften en roltrappen. 

Ik zou graag voor mijn kinderen, en een ieder ander die gebruik maakt van deze transportinstallaties, een bijdrage leveren aan veiligere situaties. Daarom zet ik mij voor de volle 100% in voor ED Academy en wil ik iedereen bewust maken van de gevaren en risico's die een lift en / of een roltrap met zich meebrengt. Iedereen die samen met ons een veiliger gebruik van deze installaties aan wilt gaan, bied ik graag de juiste training aan. Samen kunnen we een veilige omgeving creëren voor onze kinderen en onszelf.