Over ED Academy

ED Academy is in 2018 ontstaan door de passie én kennis van de medewerkers van adviesbureaus Eurlicon en DLR. Tijdens de werkzaamheden van deze bedrijven bij lift-, roltrap- en gevelonderhoudsinstallaties werd er opgemerkt dat veilig gebruik een belangrijk aspect is van het langdurig gebruik van de installaties. Gezien de ruim 15 jaar lange ervaring met technische onderhoudsinstallaties hebben we een groot bereik in verschillende deelgebieden en werken we samen met onder andere VvE's, overheidsgebouwen en vastgoed.  

Door onze veelzijdigheid, passie én kennis in de techniek staan wij garant voor succesvolle en leerzame trainingen. Door onze ervaring en als lid van meerdere technische commissies in de branche beschikken onze trainers altijd over de laatste kennis van de techniek en is de deskundigheid van onze trainers goed gewaarborgd.

Met ED Academy kies je dus voor kwaliteit, persoonlijke aandacht én praktijkgerichte trainingen. Kijk bij Onze trainingen voor de specifieke cursussen die wij aanbieden of maak alvast kennis met onze trainers bij Onze mensen

ED Academy praktijk training liften

Voor wie en waarom?

Voor wie

ED Academy is voor iedereen die met liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties én dakveiligheid te maken heeft. Dit kunnen beheerders en managers zijn, maar ook beveiligers of glazenwassers die gebruik maken van technische onderhoudsinstallaties. De trainingen worden aangepast naar jouw behoeftes, zodat ook zonder technische achtergrond alles eenvoudig te volgen is. 

Maatschappelijk betrokken

De passie voor techniek gaat verder dan enkel het aanbieden van bevrijdings- en werken met- trainingen. ED Academy wil ook het jonge(re) publiek inspireren met het technische vak en ze bewust maken van de eventuele gevaren. Voel jij je hiertoe aangesproken? Aarzel niet langer en neem contact op met één van onze accountmanagers.

Ook veiligheidsdiensten zoals de brandweer kunnen bij ons terecht voor informatie over het gebruik van technische onderhoudsinstallaties tijdens ongevallen of storingen. 

Waarom bij ED Academy?

Er zijn meerdere trainingsinstanties, dus waarom zou je voor ons moeten kiezen? Omdat wij een belofte uitspreken; bij ons kies je voor kwaliteit. Wij handelen vanuit passie en hierdoor komen de kennis en vaardigheden beter tot hun recht. Wij garanderen kwaliteitstrainingen, waardoor je meer leert, je zelfvertrouwen groeit en jij met technisch inzicht kan werken met techniek in lastige situaties. 

Passie en kwaliteit met de technische stof
Vaardigheden verbeteren voor iedereen