Introductie

Welkom bij ED Academy! ED Academy is dé meest ervaren en vernieuwende trainer in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties én dakveiligheid.

ED Academy is ontstaan door de passie én kennis van de medewerkers van Eurlicon en DLR Adviesgroep BV. Gezien de jarenlange ervaring hebben wij gezamenlijk de handen ineen geslagen en ED Academy opgericht. ED Academy is vanaf december 2018 operationeel.

Door onze veelzijdigheid, passie én kennis in de techniek staan wij garant voor succesvolle en leerzame trainingen. Onze jarenlange ervaring en als lid van meerdere technische commissies in de branche beschikken onze trainers altijd over de laatste kennis van de techniek en is de deskundigheid van onze trainers goed gewaarborgd.

Met ED Academy kies je voor kwaliteit, persoonlijke aandacht én praktijkgerichte trainingen.

Voor wie en waarom?

Voor wie
ED Academy is voor iedereen die met of bij liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties én dakveiligheid te maken heeft.

Maatschappelijk betrokken
De passie voor techniek gaat verder dan het aanbieden van trainingen. ED Academy wil óók het jonge(re) publiek inspireren met het technische vak én ze bewust maken van de eventuele gevaren. Voel jij je hiertoe aangesproken? Aarzel niet langer en neem contact op met 1 van onze accountmanagers.

Waarom bij ED Academy?
Een training kan je volgen, bij iedereen. Dus waarom zou je dit bij ons doen? Omdat wij je een belofte doen, bij ons kies je voor kwaliteit. En onze kwaliteit bestaat o.a. uit veel passie, kennis en vaardigheden. Hierdoor weet je meer, groeit je zelfvertrouwen en kan jij met technisch inzicht werken met de techniek.

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/