Herhaaltraining

Heb jij al eerder een training gevolgd bij ons of een soortgelijke instelling, maar is je certificaat net verlopen? Misschien is het dan handig om een herhalingstraining te volgen om jouw certificaat te verlengen. 

Herhaaltraining theorie en praktijk handelingen ED Academy

Op welke gebieden kan ik een herhaaltraining volgen?

Created with Sketch.

Alle trainingen die we aanbieden zijn ook mogelijk in de vorm van een opfriscursus. De mogelijkheden zijn dus:

  • Herhaling: veilig bevrijden uit liften
  • Herhaling: veilig bevrijden uit gevelonderhoudsinstallaties
  • Herhaling: veilig werken in en rondom liften
  • Herhaling: veilig werken in en rondom gevelonderhoudsinstallaties
  • Herhaling: veilig werken rondom roltrappen
  • Herhaling: veilig werken op daken

Waarom zou ik een herhaaltraining volgen?

Created with Sketch.

Onze trainingen bevatten veel technische theorie en handelingen die in de juiste volgorde uitgevoerd dienen te worden. Aangezien het bevrijden en werken rondom installaties misschien niet iets is wat je dagelijks doet, is het waarschijnlijk dat deze kennis wat wegzakt. Daarom zijn onze certificaten ook slechts 2 jaar geldig.

Mocht jouw certificaat niet meer geldig zijn, is er de mogelijkheid voor een herhaaltraining. Jij komt hiervoor in aanmerking tot 3 maanden na het verloop van het certificaat. Is het langer dan 3 maanden geleden dat je certificaat is verlopen? Dan is de herhaaltraining geen optie meer en zul jij je opnieuw aan moeten melden voor de volledige cursus.

Na het afronden van de herhaaltraining ontvang jij een nieuw certificaat en pasje voor 2 jaar. 

Wat gebeurd er in de training?

Created with Sketch.

Voordat jij deelneemt aan de herhaaltraining heb je al voorkennis over het gebied door een eerder gevolgde cursus bij ons of bij een soortgelijke instantie. Daarom zal het theorie gedeelte kort worden gehouden. De focus ligt hier op de nieuwste ontwikkelingen en de hoofdkenmerken van de installatie. 
Daarnaast zal er tijdens de cursus tijd worden vrij gemaakt om zelfstandig de handeling nog een keer in praktijk te verrichten en te oefenen. 

Wat zijn de kosten?

Created with Sketch.

Wij geven trainingen door heel het land en komen altijd bij jou op locatie zodat je weet hoe je de theorie moet toepassing in jouw situatie.

Ben je benieuwd naar de kosten van deze training? Neem contact met ons op via 020 760 96 80 of stuur een mail naar [email protected]